Op zoek naar een zorgeloze oplossing voor het onderhoud van uw zonnepanelen?

Wij bieden twee verschillende onderhoudscontracten aan, afgestemd op uw behoeften. Met ons onderhoudscontract zonder schoonmaak krijgt u regelmatige visuele en fysieke controles van uw dak, zonnepanelen, groepenkast, omvormer en bekabeling. Onze ervaren inspecteurs leveren u een volledig inspectierapport per bezoek, inclusief foto's en aanvullend advies. Geen onverwachte kosten, want onze voorrijkosten zijn inbegrepen.

Duurzaamheid begint thuis. Laat ons u helpen uw huis of bedrijf te verduurzamen.

Op zoek naar een zorgeloze oplossing voor het onderhoud van uw zonnepanelen? Wij bieden twee verschillende onderhoudscontracten aan, afgestemd op uw behoeften.

Met ons onderhoudscontract zonder schoonmaak krijgt u regelmatige visuele en fysieke controles van uw dak, zonnepanelen, groepenkast, omvormer en bekabeling. 

Onze ervaren inspecteurs leveren u een volledig inspectierapport per bezoek, inclusief foto's en aanvullend advies. Geen onverwachte kosten, want onze voorrijkosten zijn inbegrepen.

Kiest u voor ons onderhoudscontract met schoonmaak, dan ontvangt u naast de reguliere visuele en fysieke controles ook een grondige reiniging van uw zonnepanelen met osmosewater. Wij zorgen ervoor dat uw panelen in topconditie blijven en optimaal blijven presteren. Ook hierbij ontvangt u een volledig inspectierapport per bezoek, inclusief foto's en aanvullend advies. Voorrijkosten zijn inbegrepen, evenals de prijzen inclusief BTW.

Heeft u panelen die niet door ons zijn geplaatst, maar wilt u wel zeker zijn van hun goede werking? Wij bieden ook externe inspecties aan, waarbij we uw panelen grondig controleren en schoonmaken indien gewenst. Exclusief benodigde materialen en herstelwerkzaamheden.

Kies voor ons onderhoudscontract en geniet van zorgeloos onderhoud van uw zonnepanelen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Bekijk ons assortiment en start met verduurzamen

Maak een verschil voor de toekomst

Bespaar op uw energierekening

Absolute meerwaarde voor je woning

4.5/5 uit 20+ klantervaringen

Verduurzaam jij mee met de rest van Nederland?


Prima geholpen met het maken van de keuze en uiteindelijk tijdens het installeren. Duidelijk. professioneel en klantvriendelijk!

Brenda Timmers

1 jaar geleden via Google

Alles top geregeld vanaf de handtekening tot het afleveren, precies zoals belooft. De klus afgemaakt tot volle tevredenheid. Aardige hardwerkende mannen.

erwin ‘Hawe’

3 maanden geleden via Google

Erg goed contact gehad met het bedrijf, vragen worden erg snel beantwoord en installatie is verlopen zonder problemen. 100% aanrader!

Shiwi K

een maand geleden via Google

Samen met de adviseur Raymond naar onze mogelijkheden gekeken en een duurzame, efficiënte oplossing gekozen, helder en goed onderbouwd advies.Vakkundige installatie door nette monteurs, al met al een aanrader voor de serieus zoekende in het woud van energie opwekken!

Robert van der Meer

1 jaar geleden via Google

De service die Hexitum heeft geleverd was van begin tot eind top. In het eerste adviesgesprek goed uitgelegd welke opties er waren en wat de voor- en nadelen waren van de verschillende opties. Het plaatsen werd uiterst zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd. De communicatie achteraf was top, bedrijf was makkelijk te bereiken en stonden open om al mijn vragen te beantwoorden. Kortom van begin tot eind top.

Mert Akin

2 maanden geleden via Google

In de wetenschap dat er inmiddels ook een hoop cowboys binnen de zonnepanelen branche werkzaam zijn, heb ik me behoorlijk verdiept in de diverse aanbieders. Hexitum was by far het snelst, zeer klantgericht met een op maat oplossing, en een uitstekende offerte en uitstekende kwaliteit. Van harte aanbevolen dus!

Henk en Betty

2 weken geleden via Google

Enorm goed adviesgesprek gehad voor het aanschaffen van zonnepanelen bij Hexitum Solar. Keurig op tijd, nemen de tijd, professionele werkwijze, eerlijk advies, veel mogelijkheden naar wens van de klant en denken ook zeer goed mee, allemaal kosteloos.

Kevin

5 maanden geleden via Google