Bespaar geld en verminder uw ecologische voetafdruk met onze producten!

Wij zijn uw betrouwbare groothandel in hoogwaardige zonnepanelenproducten. Bij onze groothandel zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en duurzame zonnepanelenproducten aan installateurs, aannemers en andere bedrijven in de zonne-energiesector.

Wij zijn uw betrouwbare groothandel in hoogwaardige zonnepanelenproducten

Bij onze groothandel zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en duurzame zonnepanelenproducten aan installateurs, aannemers en andere bedrijven in de zonne-energiesector. 

Wij begrijpen dat de zonnepanelenindustrie constant evolueert en wij blijven daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om onze klanten te voorzien van de nieuwste en meest innovatieve producten. Ons assortiment omvat alles van panelen, omvormers en bevestigingsmaterialen tot monitoringssystemen en andere accessoires.

Bij ons begrijpen we dat het kiezen van de juiste zonnepanelen producten cruciaal is voor het succes van uw project. 

Daarom werken wij alleen samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers en bieden wij u de garantie op hoogwaardige, betrouwbare en duurzame producten die aan uw verwachtingen voldoen. 

Wij zijn uw partner voor een duurzame toekomst

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw zonne-energieproject tot een succes te maken. 

Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van advies en ondersteuning bij het selecteren van de juiste producten voor uw specifieke behoeften. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice.

Duurzaam besparen doe je samen met Hexitum

Korte terugverdientijd

Lagere energierekening

Absolute meerwaarde voor je woning

4.5/5 uit 20+ klantervaringen

Verduurzaam jij mee met de rest van Nederland?


Prima geholpen met het maken van de keuze en uiteindelijk tijdens het installeren. Duidelijk. professioneel en klantvriendelijk!

Brenda Timmers

1 jaar geleden via Google

Alles top geregeld vanaf de handtekening tot het afleveren, precies zoals belooft. De klus afgemaakt tot volle tevredenheid. Aardige hardwerkende mannen.

erwin ‘Hawe’

3 maanden geleden via Google

Erg goed contact gehad met het bedrijf, vragen worden erg snel beantwoord en installatie is verlopen zonder problemen. 100% aanrader!

Shiwi K

een maand geleden via Google

Samen met de adviseur Raymond naar onze mogelijkheden gekeken en een duurzame, efficiënte oplossing gekozen, helder en goed onderbouwd advies.Vakkundige installatie door nette monteurs, al met al een aanrader voor de serieus zoekende in het woud van energie opwekken!

Robert van der Meer

1 jaar geleden via Google

De service die Hexitum heeft geleverd was van begin tot eind top. In het eerste adviesgesprek goed uitgelegd welke opties er waren en wat de voor- en nadelen waren van de verschillende opties. Het plaatsen werd uiterst zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd. De communicatie achteraf was top, bedrijf was makkelijk te bereiken en stonden open om al mijn vragen te beantwoorden. Kortom van begin tot eind top.

Mert Akin

2 maanden geleden via Google

In de wetenschap dat er inmiddels ook een hoop cowboys binnen de zonnepanelen branche werkzaam zijn, heb ik me behoorlijk verdiept in de diverse aanbieders. Hexitum was by far het snelst, zeer klantgericht met een op maat oplossing, en een uitstekende offerte en uitstekende kwaliteit. Van harte aanbevolen dus!

Henk en Betty

2 weken geleden via Google

Enorm goed adviesgesprek gehad voor het aanschaffen van zonnepanelen bij Hexitum Solar. Keurig op tijd, nemen de tijd, professionele werkwijze, eerlijk advies, veel mogelijkheden naar wens van de klant en denken ook zeer goed mee, allemaal kosteloos.

Kevin

5 maanden geleden via Google