Bespaar jij al met zonnepanelen?

Onze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn speciaal ontworpen om zo veel mogelijk energie te produceren, zelfs in minder gunstige weersomstandigheden. Door het installeren van zonnepanelen verhoogt u de waarde van uw huis en maakt u het aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Persoonlijk advies op maat

Service en garanties

Hoogwaardige producten

Lagere energierekening

Door onze diensten en producten op de juiste manier te combineren creëren we een situatie waarin er gegarandeerd geld bespaard wordt.

Korte terugverdientijd

Met de juiste oplossingen en passend advies zal de terugverdientijd van je investering altijd kort zijn.

Ruim 400+ gingen je voor

We hebben al heel wat mensen blij mogen maken met passend advies en een goede ervaring bij het verduurzamen van hun woning of pand.

Verhoog de waarde van uw huis met zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn de toekomst van duurzame energie. Bij Hexitum Solar bieden wij u de beste oplossingen voor zonnepanelen, geschikt voor elk type dak en budget. 

Verhoogt de waarde van uw huis.

Maakt het aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Bespaar niet alleen geld, maar investeer ook in uw eigendom.

Lagere energierekening, door uw eigen stroomleverancier te worden.

Terugleveren aan het net, en daardoor een korte terugverdientijd.

Stap 1

Offerte en adviesgesprek op locatie of telefonisch.

Wij stellen een offerte voor u op. Wij nemen graag contact met u op, om te bepalen wat de beste installatie voor jouw situatie is. Tijdens ons adviesgesprek kunnen wij op afstand bepalen wat het best past op het dak dankzij onze slimme software.

Stap 2

We doen een persoonlijk aanbod na het gesprek.

Je hebt de persoonlijke aanbieding goed bekeken en je bent enthousiast. Al je vragen zijn beantwoord en je hebt een goed gevoel. Top, wij ook! Na digitaal akkoord op de offerte zetten wij het proces verder in gang.

Stap 3

We plannen de schouw -en installatie dag.

Je project is er klaar voor! Tijd om om te plannen. De afdeling planning zal telefonisch contact opnemen om samen een schouw-en installatie dag uit te kiezen. De installatie dag neemt meestal een half dagdeel in beslag. Enkel bij complexe of grote installaties zullen wij hiervoor een gehele dag of zelfs meer uittrekken.

Stap 4

We plaatsen de zonnepanelen.

De dag van de installatie van het zonnepanelensysteem is aangebroken! Onze gecertificeerde monteurs komen de installatie plaatsen, en u kunt hierna direct genieten van uw zonnepanelen. Binnen 7 dagen ontvangt u de inloggegevens voor monitoring en kunt u direct inzien wat uw opbrengsten zijn.

Verduurzaam jij mee met de rest van Nederland?


Prima geholpen met het maken van de keuze en uiteindelijk tijdens het installeren. Duidelijk. professioneel en klantvriendelijk!

Brenda Timmers

1 jaar geleden via Google

Alles top geregeld vanaf de handtekening tot het afleveren, precies zoals belooft. De klus afgemaakt tot volle tevredenheid. Aardige hardwerkende mannen.

erwin ‘Hawe’

3 maanden geleden via Google

Erg goed contact gehad met het bedrijf, vragen worden erg snel beantwoord en installatie is verlopen zonder problemen. 100% aanrader!

Shiwi K

een maand geleden via Google

Samen met de adviseur Raymond naar onze mogelijkheden gekeken en een duurzame, efficiënte oplossing gekozen, helder en goed onderbouwd advies.Vakkundige installatie door nette monteurs, al met al een aanrader voor de serieus zoekende in het woud van energie opwekken!

Robert van der Meer

1 jaar geleden via Google

De service die Hexitum heeft geleverd was van begin tot eind top. In het eerste adviesgesprek goed uitgelegd welke opties er waren en wat de voor- en nadelen waren van de verschillende opties. Het plaatsen werd uiterst zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd. De communicatie achteraf was top, bedrijf was makkelijk te bereiken en stonden open om al mijn vragen te beantwoorden. Kortom van begin tot eind top.

Mert Akin

2 maanden geleden via Google

In de wetenschap dat er inmiddels ook een hoop cowboys binnen de zonnepanelen branche werkzaam zijn, heb ik me behoorlijk verdiept in de diverse aanbieders. Hexitum was by far het snelst, zeer klantgericht met een op maat oplossing, en een uitstekende offerte en uitstekende kwaliteit. Van harte aanbevolen dus!

Henk en Betty

2 weken geleden via Google

Enorm goed adviesgesprek gehad voor het aanschaffen van zonnepanelen bij Hexitum Solar. Keurig op tijd, nemen de tijd, professionele werkwijze, eerlijk advies, veel mogelijkheden naar wens van de klant en denken ook zeer goed mee, allemaal kosteloos.

Kevin

5 maanden geleden via Google

Klaar om te beginnen met het besparen van geld op uw energierekening en het verminderen van uw ecologische voetafdruk? 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze op maat gemaakte zonnepanelen oplossingen uw huis of bedrijf kunnen transformeren!